skarlettka: Jsem ráda, že se recept líbí, ale ty vaše buchty jsou úplně něco jiného. Název "buďáky" patří ne buchtě, ale té náplni - švestka a mák s cukrem. Ale ty vaše jsou jidtě taky moc dobré. A název "půďáky" může být od toho, že pracharanda se možná skladovala na půdě - já nevím. Přeji dobrou chuť.
Katka:Med se vaří opravdu dlouho. Podle toho, jak ho chcete hustý i několik hodin pomalu provařovat a zkoušet hustotu, až se vám to bude zdát dost husté. olina
Finnetko, moc mě to mrzí, co vám stalo. Co jste s tím udělala po podušení? Sterilovala jste to, nebo dala zamrazit. Mně se osvědčilo to zamrazovat. Pokud se to jen steriluje, tak na to musejí být samo víčka na tuk. Ty mají červenou gumičku. (Na kompoty stačí s bílou gumičkou.) Mluvím o víčkách na sklenice, co jsou i v krámech např se zelím. Ale asi je fakt lepší to zmrazit. Nebuďte smutná, mně se každoročně zkazí asi polovina zavařených jahod, to je taky dost k zlosti, ale nevím co s tím. Tak hlavu vzhůru, příště bude určitě líp.
Je to moc , moc pěkné. opravdu jsem ráda, že to k něčemu bylo, že se to hodilo. Jsi šikula. Kdybych si to chtěla nárokovat, dala bych to do receptů sama. Je to super.
Teda lidi, takovéhle dobroty sem teď nesmíte dávat, kam se potom poděje moje přesevzetí, že se teď nějaký čas vrhnu na zeleninu? Já na to mám takouvouchuť, že snad budu dělat, že o žádné zelenině nic nevím.
ale pozor, já si nevšimla, ono to tam je - u 1 je nejlepší a u 5 nehořší. To y někdo nusel být raněný slepotou, aby to poplet omlouvám se, já už asi 100 let nic nehodnotila.
to je docela možné, co píše vybusna, jinde se známkuje např. pět hvězdiček je nejlepší, třeba by pomohlo, kdyby u těch známek bylo napsáno třebas - ZNÁMKUJTE JAKO VE ŠKOLE nebo tak něco
1 2 3 … 9 Další