Bramboráky ze suchého chleba

Jana Remkova Kuchařka:

Bezmasá jídla 135 názorů

577

Suroviny

chleba
vajíčko
vegetu (místo soli)
kmín
majoránku
pepř
tolik česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku
cibule
trochu hladké mouky
Recept si zatím oblíbilo 77 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Namočíme si do vody chleba, který už máte třeba pro slepice, ale bez plísně, samozřejmě.

  2. Když se chleba rozmočí, vymačkáme z něj vodu, dáme do mísy a přidáme vajíčko, vegetu (místo soli), kmín, majoránku, pepř a tolik množství česneku, kolik ho běžně dáváte do bramboráku, přidejte taky cibuli, je v těchto plackách moc dobrá a trochu hladké mouky a směs pořádně promícháme. Měla by mít konzistenci klasického těsta na bramboráky.

  3. Rozpálíme olej, na pánvi tvoříme klasické kulaté placky a smažíme je z obou stran dorůžova

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 134 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Bramboráky ze suchého chleba

1 2 3 5 7 9

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo