Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele parisse

Včera jsem vyzkoušela a byly moc dobré, jen to opravdu chce dělat v lívanečníku. Na pánvičce jsem se s tím dost trápila

Recept: Jitrnice
parisse: a dá se hlava něčím nahradit?

Recept: Jitrnice
co je prosím maso okolí vpichu

super recept,díky.Dělala jsem bez bílku a byla to břečka,pak jsem přidala bílek podle tohoto receptu a kráááása

Tak bohužel tenhle recept je absolutně na nic,mixovala jsem 3 minuty a nic.Po přidání bílků (receptík z odkazu),byla majonéza hotová za asi za 3 vteřiny

Guláš je vynikající.Jen jsem vynechala sůl,1 kostku masoxu,pálivou papriku a čerstvou papriku.Maso (vepřová plec b.k.)bych si představovala měkčí,takže příště to v troubě nechám cca 90 minut.Ale jinak je opravdu moc dobrej

Na hořčici a česnek jsem zapomněla a dala jsem navíc krabičku smetany ke šlehání..Mňam.Nic jiného na to říct nelze

6-8 brambor?To je cca kilo?A rozpočet je na těch 18 knedlíků?

mě naopak vyhovuje,že je to z polotovaru,Že je to podrobné?Pro někoho,kdo se to chystá vařit poprvé super.Jen bych se chtěla zeptat,kolik lidí se z toho nají?Jestli nemám udělat dvojitou dávku

Edit:Halušky jsem právě dovařila,jsou vynikající.A nakonec jsem opravdu dělala dvojitou dávku.Díky přesnému návodu autorky se dílo podařilo:-D:-K

Marta:vůbec jsem to nevzala špatně,neboj :-K

Marta:Každý má ten svůj nej recept,mě chytnaly takto ;-)

Jana Remkova:Díky,chutná to jako kalamáry a je to opravdu syté,měli jsme 800 g,najedly jsme se 2 dospělí a prcek a ještě zbylo

spagetka:pravda,změnila jsem jí :-8:-K

tejaja:Tak nenapadlo mě,že by si někdo mohl myslet,že jsem jí to dala;-)

Naposledy jste si prohlédli