Ivono, recept určitě stojí za zkoušku, ale nevím,jak bych to obalila - máš asi šikovné ruce to snad nemůže ani držet pohromadě, jedině slepit nejdříve vejcem???
Janko Remková, trošku přeháňka, ne, Ale vidím, že určitá parta lidí se rozplývá, sotva uvidí novou fotku, někdo i u názvu, ale většina to skutečně ohodnotí, až podle receptu uvaří a " vo tom to je". Už kvůli tomu, že se recepty díky tomu aspoň po určité době zase vrátí na přední stránky.... Samozřejmě proč nepochválit nový recept, který mě zaujme, ale někdy člověk žasne
Beti, teda smekám. Pečeš jen v troubě, nebo máš Domácí pekárnu? Asi ne, že. Já ji nemám a jak se tady pohybuji, už mě to láká. Ale v normální troubě se mi moc nedaří, možná je to tím, že moje první chlebíky moc neměly úspěch. Smekám před Tvou snahou a trpělivostí..., jak pořád něco pečeš.
Hrstkovou vařím dost často, přidávám ještě polévkové koření+magi - je to polévka, kterou nemůže nikdo zkazit, trochu mě mrzí, že tady na webu upadla nějak v zapomnění. Tak možná tímto příspěvkem se bude někde opět vařit - kuchařky, je to zdravá a vděčná polévka+5
tedy, než jsem našla tento web, bych nevěřila, že kombinace kys.zelí(a ještě domácí),ml.maso,rýže,smetana, příp. sýr - je taková pochoutka. Jednou v sobotu, když jsem servírovala na stůl a viděla ty "kyselé" obličeje, jsem si říkala, lepší Vás šatit, než živit, ale po obědě jsem byla za jedničku a mládež i nádobí sama umyla. Scházíme se jen o víkendu, ale jak není recept z topek, tak je docela zklamání No to jsem se rozjela... Ale to je život+7
Láďo jsem ráda, že chutnal a jsem ráda, že se tady najde i nějaký "mužský", vždy jsem v kanclu pracovala s převahou mužů a ten "babinec" tady mě děsí (v uvozovkách). Být tak 50:50, to by byla aspoň diskuze
Přidávám svůj výtvor
Pro Elizu: poraď, většinu fotek dělám večer - poraď, jak nejlépe vyfotit - jsem amatér
1 2 3 … 5 Další