Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Celozrnné pečivo

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

26. 1. 2010 21:31

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 220 kJ / 2 921 kcal
Bílkoviny84,06 g
Tuky34,70 g
Vláknina32,10 g
Cholesterol 77 mg
Sodík 6,42 g
Sůl16,00 g
Sacharidy551,99 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsou moc dobré.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kata

10. 11. 2013 14:59

Máte krásné rohlíčky, chtěla bych se zeptat - musím použít sušené droždí, nebo můžu i normální? Moc se v droždí nevyznám. Děkuji

Lena

7. 7. 2013 21:29

Bohužel se mi pečivo absolutně nepovedlo. Jako beton.

Vlaďka

16. 5. 2013 22:10

Výborné Beti :-p doporučuji .

Monika

5. 5. 2013 17:27

Děkuji za super recept! Byl to můj první pokus o pečení rohlíků a podařilo se:-). Příště přidám zrníčka ještě do těsta.

Pajaja

4. 3. 2011 18:44

Z těsta jsem uválela rohlíky, byly vynikající. Díky za skvělý recept, dovolila jsem si přidat fotku. :-K:yes: +9

petrzelka

15. 4. 2010 21:25

posílám osmého bodíka:yes:,máš to všechno krásně zamotané,mě ty rohlíky moc motat nejdou:-8,no mám se ještě co učit

Betina

30. 3. 2010 19:44

Jsem moc rada a děkuju za fotky.:-8

MichalM.M MichalM.M

30. 3. 2010 17:02

Vyzkoušel jsem poprvé péct z celozrnné mouky a s výsledkem jsem velmi spokojený, houstičky jsou výborné:-):yes: Přikládám i pár fotek:-)

mirca75 mirca75

12. 2. 2010 12:14

Dasa(neregi.):-)snad Betina promine,že odpovím za ní:-8.Všechno co jde zadělat ručně,jde samozřejmě zadělat i v pekárně,jen je důležité dodržet pravidlo,že nejdřív přijdou tekutiny a nakonec sypké a jako poslední droždí;-).

dasa

12. 2. 2010 11:52

Chci se zeptat, můžu ty indegrience postupně hodit do domací pekárny? Nemusím to míchat ručně? Děkuji předem za odpověď.:-8

bara.it bara.it

28. 1. 2010 11:03

Betusko, jsi sikovna a housticky mas vystavni.:yes:6:yes:

Bibinka Bibinka

27. 1. 2010 12:34

Betinko, krásné pečivo a ještě k tomu zdravé, další důvod pro mne péct a péct, člověk neví, co dřív. Máš 5.boda:yes:

Jani R., jsi na tom jako já, už se v těch moukách přestávám orientovat a když je kupuju, jsem u nich nejdýl ze všech regálů;-):-D

mirca75 mirca75

27. 1. 2010 12:01

Betino:-),tvé pečivo je moc pěkné a koukám,že v celozrnných moukách poměrně "řádíš";-).Já mám radši pečivo s částečným podílem mouky obyčejné,tyhle celo.. na mě bývají dosti hutné a taky kvůli dětem,které by takové množství vlákniny ještě neměli jíst;-).

mirca75 mirca75

27. 1. 2010 11:57

Betino:-)k tvé mouce si dovolím připsat,že je grahamového typu a je moc dobrá.Používám jí i k přípravě chleba(ošatkového) a nebo do pečiva od Merylas či Cathleen.Vždy dám jen malé množství a na chuti je to znát:-p;-).

Betina

27. 1. 2010 00:29

Tak jsem Jana Remkova šla vyfotit mouku a doložila jsem fotku.:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: celozrnné pečivo celozrnné pečivo recept "celozrnné pečivo" recept celozrnné pečivo recepty recept na celozrnné pečivo pečivo z celozrnné mouky zdravé pečivo celozrnné recepty pečivo slané pečivo z celozrnné mouky pečivo z celozrnné mouky recept zdravé pečivo recepty recepty na celozrnné pečivo recept celozrnne pečivo recept na zdravé pečivo recept na celozrné pečivo slané pečivo recepty recepty z celozrnné mouky celozrné pečivo recept celozrnné slané pečivo slané pečivo

Suroviny: mouka celozrnná, máslo, cukr, sůl, droždí sušené, voda, olej olivový, kmín celý

TopRecepty.cz

Celozrnné pečivo

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/nxKY