Dobry den, chtela bych vyzkouset tento recept, ale mouka Zlatka neni k sehnani.... Mam nahradit hladkou nebo polohrubou moukou, nevim jakou mela Zlatka strukturu, diky prevelice
Zuzana: ja pouzivam klasickou smetanu ke slehani v kelimku takze nejakych 33%, ale pro snizeni kaloricke hodnoty urcite muze byt i ta na vareni, ale vyzkousene to nemam
tak jsme doma vyzkoušeli a od té doby často opakujeme, je to totiž strašná mňamka
zkoušeli jsme i jako variantu v kotlíku na ohni a taky vynikající
děkuji za úžasný recept
Eliza: mockrát děkuji za krásný fotky. je dobře že vám chutnalo
tejaja: masox samozřejmně není povinný, ale nám to tak chutná... pokud mám doma vývar tak dávám vývar a masox už ne, ale to je zcela mimimálně
savlinka: tak jsem dala Vaši fotku jako hlavní, nevadí? je mnohem hezčí než ta moje a já kotrče ne a ne najít abych ji uvařila znovu a lépe nafotila...
zkoušeli jsme i jako variantu v kotlíku na ohni a taky vynikající
děkuji za úžasný recept
tejaja: masox samozřejmně není povinný, ale nám to tak chutná... pokud mám doma vývar tak dávám vývar a masox už ne, ale to je zcela mimimálně
1 2 3 Další