Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele veru.hol

Eja57: nene, jen domaci vajicka, ale asi tu barvu dela i zarivka nad linkou. ;-)

Dobry den, chtela bych vyzkouset tento recept, ale mouka Zlatka neni k sehnani.... Mam nahradit hladkou nebo polohrubou moukou, nevim jakou mela Zlatka strukturu, diky prevelice ;-)

Naprosto luxusni, prvni klasicky korpus ktery pri peceni zustal pekne rovny, zadne boule uprostred. Na chut super, nic sucheho :yes:

Nadja: tuzsi, ja ho roztiram sterkou namocenou ve vode, nejde to moc dobre rozetrit

Eva Herzanova: velmi podnetna pripominka... :no:

Zuzana: ja pouzivam klasickou smetanu ke slehani v kelimku takze nejakych 33%, ale pro snizeni kaloricke hodnoty urcite muze byt i ta na vareni, ale vyzkousene to nemam ;-)

tak jsme doma vyzkoušeli a od té doby často opakujeme, je to totiž strašná mňamka :-p
zkoušeli jsme i jako variantu v kotlíku na ohni a taky vynikající :yes::yes:
děkuji za úžasný recept

Eliza: mockrát děkuji za krásný fotky. je dobře že vám chutnalo :-)
tejaja: masox samozřejmně není povinný, ale nám to tak chutná... pokud mám doma vývar tak dávám vývar a masox už ne, ale to je zcela mimimálně

savlinka: tak jsem dala Vaši fotku jako hlavní, nevadí? je mnohem hezčí než ta moje a já kotrče ne a ne najít abych ji uvařila znovu a lépe nafotila...:-S

tak jsem včera vyzkoušela a všem moc chutnalo:-p, jako příloha byl zeleninový salát
:yes::yes::yes:+8

Recept: Sacher dort
tak jsem konečně mohla dodat svoji fotečku, ale byl to boj...:-))

Naposledy jste si prohlédli