Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vychutnejte si podzim naplno. Tyhle novinky vám zlepší každý den!
Zdroj: Pixabay

Podzim sice pro nás znamená, že příroda usíná a my musíme trávíte většinu dní doma, i tak si ale můžeme užívat pěkné dny. Třeba pomocí novinek, na kterých si můžeme pochutnávat.

Dobré pití a jídlo, to zlepší náladu snad každému. Navíc se pomalu, ale jistě, blíží Vánoce, a tak si můžeme být jistí, že dobroty nás teď budou nějakou dobu provázet na každém kroku. Navíc darovat pod stromeček něco, co se dá sníst nebo vypít, to není vůbec špatný nápad.

Dárek pro každou příležitost

Ne nadarmo se říká, že dárek, který můžete sníst anebo vypít, většinou bývá ten nejlepší! Mionetto Prosecco DOC brut vyniká svou svěží chutí s tóny jablka a citrusů i jemným dlouhotrvajícím perlením. Mionetto je od roku 1887 symbolem kvalitního prosecca a v současnosti patří mezi nejprodávanější značky na světě. Je ideální pro každou denní dobu i příležitost. Zakoupit pro sebe nebo pro své blízké můžete tohle dobré pití na www.osobnivinoteka.cz i v maloobchodní síti.

Povolejte na pomoc ženšen

Znáte ženšen? Je to jedna z nejstarších, nejznámějších a nejužívanějších bylin na světě. A pomoci může ženšen s řadou neduhů. Koncentrát z červeného ženšenu na 90 dní protistresová a revitalizační kúra Dr. Bojda s dvěma dárky zapůsobí jako balzám. Posílí vitalitu, imunitu a celkový sexuální, fyzický i duševní zdraví. Zvolit můžete i 30 nebo 60 denní kúru Dr. Bojda s dárkem. Myslete na to, že dlouhodobý stres je tichý a velmi zákeřný nepřítel. Řešením je také doplněk stravy - Komplex Curcuma longa + Hydrogel komplex C rozpustný v ústech, kdy používáte  jednotlivé samostatné dávky.

Degustujte novinku Vinea Kumšt Moštu

Vinea, to je prostě klasika mezi nápoji. Teď si však můžete dopřát exkluzivní novinku, a to degustační sadu Vinea Kumšt Moštu. V šesti lahvích je šest druhů Viney ze šesti prestižních vinic z Česka a Slovenska. Vaše chuťové pohárky potěší Ryzlink rýnský s levandulí, Svatovavřinecké s malinami, Solaris s květy černého bezu, Frankovka s arónií, Pesecká leánka s kopřivou a Svatovavřinecké rosé se šípkem. Vinea Kumšt Moštu obsahuje 30 % hroznového moštu a je zcela bez přidaného cukru. K dostání je v limitovaném množství na Rohlik.cz.

Poznejte tajemství džemu

Ze starého rodinného receptu vycházejí džemy Darbo All Natural. Prozrazují navíc své tajemství, totiž že ve skutečnosti žádné není a jde jen o to, že jsou vyráběny přirozeně. Darbo používá pouze kvalitní ovoce, které se šetrně zahřívá a míchá, čímž si zachovává svou přirozenou chuť. Vysoký obsah ovoce také zajišťuje, že džemy poskytují nezapomenutelný chuťový zážitek. K výrobě všech přírodních džemů je používáno ovoce, cukr, koncentrát citronové šťávy a želírující látku pektin.

Sněhová nadílka pro děti

Vánoce na sněhu patří k té pravé atmosféře stejně jako vůně vánočního cukroví. Milka SnowBalls Milk nebo Oreo jsou ale tou pravou cukrovinkou, která vám zaručeně přiblíží zasněženou vánoční náladu. Nejjemnější mléčná čokoláda ve tvaru sněhových koulí plněná krémovou náplní z lahodného alpského mléka či sušenek Oreo potěší malé i velké labužníky.

Dopřejte si hostinu

Listopad sice patří svatomartinským husám, královskou hostinu si ale můžete připravit kdykoliv. Vyberte si prémiové Královské kuře od Alberta, které se vyznačuje vyšší pevností a chutností masa. To vše díky jeho téměř dvojnásobné délce chovu oproti běžnému kuřeti, více prostoru pro pohyb a nutričně vyváženému krmivu. Toto Královské kuře je 100 % českého původu a hodí se skvěle například s nádivkou k nedělnímu obědu.

 

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více