Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Komentáře uživatele Vlada@50

Křidélka jsem udělal podle receptu, ale nějak toho koření je moc. Pak jsem je udělal zvlášť s hořčicí, nebo česnekem, nebo uzenou paprikou a bylo to nejlepší co jsem udělal. Chutná tolépe, alespoň pro mě.

Recept: Žabí huby
Veronika.Hrozna: Vajíčkem se těsto nepotírá, do náplně dávám 4 lžíce 12%smetany,2 lžíce 37.5% českého rumu. Všem tahle ochucená nálpň chutná

Dobrý nápad, uvařené-nic nezbylo, jen to nádobí. 10bodů+*****:yes::-)

Moje ženuška použila na kapsy formu mušlí asi 10cm,nevím čím to bylo, upečené zmizely z talíře rychle... hóóódně rychle. Bašta! :yes::-):-K

Miko pěkný recept, ale... Proč tam dávat kečup, když mám svoje rajčata že zahrady. A když rajčata nemám, dám jen ty z konzervy. I tak je pro mě výborná bašta. :yes::yes::-)

Tenhle recept je starý, nemáte už jiný? Dajda má pravdu, je to někdy jak na kolotoči =pořád dokola a zase znova....

U nás doma dáváme knedlíčky do skoro hotové, nezahuštené polévky.Znám to od babiček, to tak chtěli dědové. Jíšku daly až když byly knedlíčky-muselo jich být hodně-uvařené.Děda Václav nikdy nezapomněl babičku pochválit. :-):yes:

K sežrání ihned, to je dobrota!!! Mňam mňam mňam :-):-D:yes::yes:

Tak tohle kuře k obědu, pak 2deci vínka=no paráda:-):yes:

Kuře je lepší péct až 1h45min, mám jistotu, že je hotové u kostí.Místo vody dávám bílé víno, má to pak lepší chuť.

Halušky se sýrem? Znám lepší varianty tohoto mého oblíbeného jídla. Dnes je jiná doba, tak se tam šoupne co nás napadne. Ale nejlepší halušky jsem měl v Bardějově. :-)

U nás doma jsme je měli rádi s povidlama. Na zahradě bylo hodně švestek, tak se vařilo moře povidel-celé příbuzenstvo si pro ně k nám chodilo. No jo, kde ty švestky jsou.... :-):-):yes::yes:

Přečetli jsme recept,upekli,snědli-a pochválili. Dobrý nápad na něco jiného k obědu. Koblížky chutnají i studené. :-K:-K:-K:yes::yes::yes:

Aničko = fajn receptík. Znal jsem jen mátový čaj, ale omáčka fantazie. Dík za nápad:-):-8

Vynikajíci knedlík, jen se po něm "zaprášilo". Jiný už doma dělat nebudeme, na talíři vypadá nádherně. :-)