Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pečené maso s bavorským knedlíkem a bavorským zelím)

Celý recept

Energie10 246 kJ / 2 449 kcal
Bílkoviny94,50 g
– z toho živočišné bílkoviny94,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky230,10 g
– nasycené48,68 g
– nenasycené159,69 g
–– mononenasycené118,89 g
–– polynenasycené40,80 g
––– omega 35,83 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 588 mg
Sodík 237 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g masa z uzeného kolena Vepřové koleno bez kosti uzené 300 g
300 g 300 g bůčku Vepřový bok 300 g
lžíce lžíce staročeského koření Provensálské koření
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.