Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Vepřové plátky v hořčici

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min

100 min (100 min příprava, bez doby odležení masa)

8. 2. 2018 21:58

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie287 kJ / 69 kcal
Bílkoviny1,96 g
Tuky0,34 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Doba pečení je individuální - záleží jak na typu trouby, tak na tloušťce plátků.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja (moderátorka)

16. 3. 2022 11:28

casino: Prečítala som si článok, na ktorý ste dali link.;-) Prínosný.
Ja osobne mäso opláchnem, rozhodne nenamáčam vo vode. Ak mám mäsa viac ako na aktuálne použitie, tak ho vcelku opláchem, nechám presušiť voľne na doske a potom naporcujem a mrazím.
Mäso oplachujem nie kvôli salmonele, ale kvôli osobnej skúsenosti z mäsopriemyslu, kde som ako študentka brigádovala. Aj pri najväčšej snahe a opatrnosti sa stalo, že chlapom mäso spadlo na zem. Chodili sme síce v bielych gumených čižmách, ale aj tak. Nemám skúsenosť z terajšej práce v mäsopriemysle, ale určite sa mechanické znečistenie vylúčiť nedá.
Mimochodom, manžel dostal salmonelózu z čierneho korenia, ktorým si okorenil jedlo v závodnej jedálni. To zistila hygiena. Takže...salmonela bežnú tepelnú prípravu neprežije, ruky po krájaní mäsa si predpokladám neolizuje nikto a baktérie sú všade vo veľkom množstve. S ničím to netreba preháňať.;-)

casino casino

16. 3. 2022 00:47

:-K
Janja:
Mýt či nemýt... Toť otázka ;-)
www.vitalia.cz/clanky/myt-nebo-nemyt-maso-to-je-otazka/

Janja

15. 3. 2022 23:09

Chutné jídlo, měla jsem krkovičku a sádlo (domácí). Jen pro příště použiju koření, které by pokrm zvýraznilo. Hořčici používám ráda, zrovna tak cibuli. Zřejmě by nestačil jenom pepř:-O
Jenom poznámka: Maminka mě učila, že omývat se může jenom bílé maso, červené se pouze otírá (třeba papírovou utěrkou).

Johanka128 Johanka128

29. 4. 2020 15:04

Kepsar: Nic se nestalo, jsem moc rada, ze chutnalo :-K

Kepsar

29. 4. 2020 15:03

Omlouvám se Johanko..přišla jsem na to až teď ..

Johanka128 Johanka128

29. 4. 2020 15:01

Kepsar: Bibi?? ;-)

Kepsar

29. 4. 2020 14:59

Bibi,opět úžasný recept...rodině chutnalo..akorát mám problém s termínem "pokapat olejem"..Já to prostě trochu potřela..zdraví Šárka

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové plátky na hořčici veprove platky vepřové plátky v hořčici vepřové plátky s hořčicí vepřový plátek na hořčici vepřové plátky na hořčici recept vepřové plátky recept vepřové plátky recepty veprove na hořčici vepřový plátek v hořčičné omáčce recept na vepřové plátky vepřové plátky na hořtici vepřové plátky v hořčicové omáčce plátky na horcici vepřový plátek s hořčicí vepřový plátek veprove platky v horcicne omacce veprove platky v troube recept vepřové plátky platky v hořčici

Suroviny: plátek vepřový, hořčice plnotučná, sůl, cibule, olej

TopRecepty.cz

Vepřové plátky v hořčici

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/4j07