Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory na kyselo)

Celý recept

Energie7 108 kJ / 1 699 kcal
Bílkoviny94,40 g
– z toho živočišné bílkoviny84,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky80,80 g
– nasycené36,85 g
– nenasycené30,15 g
–– mononenasycené25,50 g
–– polynenasycené4,65 g
––– omega 30,54 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 1,45 g
Sodík 1,03 g
Sůl2,30 g
Sacharidy143,00 g
– cukry63,50 g
––– laktóza58,50 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg brambor Brambor zimní 500 g
5 5 natvrdo vařených vajec Vejce slepičí 350 g
1 1 plechovka hrášku Hrášek zelený sterilovaný
trochu trochu sádla Sádlo vepřové
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 l 1 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
2,5 dcl 2,5 dcl smetany (raději kyselou) Smetana kravská sladká 12% 250 ml
kopr Kopr nať čerstvý
ocet Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.