Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bramboračka s houbami

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

23. 1. 2010 00:46

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Kdo nemá libeček, pokape maggi. Libeček pěstuji už mnoho let na zahrádce, je k nezaplacení, můžeme ho dávat k masu do brambor, rýže, těstovin, luštěnin atd.Je to trvalá rostlina ,která na podzim zaleze do země a z jara zase vyroste,může se pěstovat i v květináči. Je to polévka z našich nejoblíbenějších.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jamaika

29. 8. 2013 11:08

Já zas nechápu proč všichni všude hnojí masox :-)) kdo ho nechce, ať ho nežere.. nic těžkýho, ne? :-8

kika

26. 11. 2012 16:48

dekuji za recept super :-))

Teris

22. 10. 2012 21:35

Proč proboha všude cpete masox? K čemu? Do tak aromatické a chutné věci?? Nechápu a je to s prominutím humus.:-(

Nella Nella

15. 10. 2012 13:45

Dneska na zkoušku poprvé, tak uvidím...:-O...:-D

Janet

5. 11. 2010 16:58

Radulinko - vcera jsem tu tvoji bramboracku uvarila v Irsku pro rodinu meho pritele. Uz tady ziju pres 6 let. Mela jsem docela strach, protoze jak je znamo o Irech, tak nemaji radi ochutnavat nova jidla. To bych vam prala videt, jak se vsichni olizovali az za usima :-D hned jsem kazdemu musela dat recept - tvuj recept Radulinko - mockrat dekuji :-! :-K. Od ted i v Irsku budou varit tvoji vybornou bramboracku :-! well-done :yes: Taky miluju libeček, vzdycky kdyz jedu domu, pokazde si ho privezu spolecne se susenyma houbyckama. Musim si priste privezt seminka a vysazet ho tady po mistnich zahradkach :-)) protoze uz i tady libecek miluji a ja ho nikdy nemam dost pro vsechny :-D :-K Dekuji

Diana

8. 8. 2010 15:51

Vypadá dobře,ale nikde jsem se nedočetla,že někdo přidává vajíčko,ty mi tam musíme mít,jinak to není bramboračka.;-)

Gabina

25. 1. 2010 13:20

tipovala bych, že to jsou nočky

Radulinka6 Radulinka6

23. 1. 2010 13:41

Ivinko co jsou kudlásky?

Ivina Ivina

23. 1. 2010 11:33

Libeček je opravdu nejlepší koření,také bych ho nacpala do všeho.Mám ho na zimu usušený i zmražený.Bramboračku máme také nejradši,ještě do ní musím přidávat kudlásky.:yes:

janaerikmarie

23. 1. 2010 11:06

určitě chutná polévka, ale ten talíř je nádherný

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 1. 2010 10:51

:yes::yes::-p

cardanka

23. 1. 2010 10:15

Libeček také miluji, dokonce kousek přidávám i do hrnce s bramborami, když je vařím, je super:-p3.bodík;-):yes:

spagetka spagetka

23. 1. 2010 09:43

(Radulinko - "uteklo" ti "b" v názvu ;-)) To tady asi bude mezi polévkami, vzhledem k tomu ale, že Radulinka uznává a používá mé nejmilejší koření - libeček, který, jak tvrdí mužská část rodiny, bych nejradši nacpala i do švestkových knedlíků :-D:-D:-D, tak :yes::yes::yes::yes::yes:
Maggi se mu nevyrovná, ale jako náhražka ;-);-)

scarlet

23. 1. 2010 00:47

Nádhera!!! I u nás vede.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Iva Trhoňová

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: domácí bramboračka nejlepší bramboračka bramborova polevka s houbami nejlepší houbové recepty bramboracka bramboračka recept recept bramboračka bramoračka bramboracka video bramboračka s kroupami houbova bramboracka nejlepší bramborová polévka kudlasky recepty s houbami recepty s houbama babiččina bramboračka s houbami recept výborná bramboračka bramoračka s houbami bramboračka se sušenými houbami recepty bramboracka

Suroviny: tuk, cibule, mouka hladká, vývar, houby sušené, celer, petržel, mrkev, kapusta, brambory, pepř, sůl, kmín celý, majoránka, libeček, koření polévkové, nať petrželová, česnek

TopRecepty.cz

Bramboračka s houbami

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D1gY