Bramboračka s houbami
Klasickou českou bramboračku připravíme ze zásmažky zalité vývarem, do kterého přidáme dostatek zeleniny a houby. Polévku ochutíme kmínem, česnekem, majoránkou a aromatickým libečkem.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 658 kJ / 396 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,73 g |
Tuky | 2,29 g |
Vláknina | 34,65 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 555 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 63,04 g |
Postup přípravy
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
29. 8. 2013 11:08
Já zas nechápu proč všichni všude hnojí masox
kdo ho nechce, ať ho nežere.. nic těžkýho, ne?
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-8 :-8](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/9.png)
26. 11. 2012 16:48
dekuji za recept super
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
22. 10. 2012 21:35
Proč proboha všude cpete masox? K čemu? Do tak aromatické a chutné věci?? Nechápu a je to s prominutím humus.
![:-( :-(](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/17.png)
15. 10. 2012 13:45
Dneska na zkoušku poprvé, tak uvidím...
...
![:-O :-O](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/21.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
5. 11. 2010 16:58
Radulinko - vcera jsem tu tvoji bramboracku uvarila v Irsku pro rodinu meho pritele. Uz tady ziju pres 6 let. Mela jsem docela strach, protoze jak je znamo o Irech, tak nemaji radi ochutnavat nova jidla. To bych vam prala videt, jak se vsichni olizovali az za usima
hned jsem kazdemu musela dat recept - tvuj recept Radulinko - mockrat dekuji
. Od ted i v Irsku budou varit tvoji vybornou bramboracku
well-done
Taky miluju libeček, vzdycky kdyz jedu domu, pokazde si ho privezu spolecne se susenyma houbyckama. Musim si priste privezt seminka a vysazet ho tady po mistnich zahradkach
protoze uz i tady libecek miluji a ja ho nikdy nemam dost pro vsechny
Dekuji
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
![:-! :-!](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/26.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-)) :-))](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/1.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
8. 8. 2010 15:51
Vypadá dobře,ale nikde jsem se nedočetla,že někdo přidává vajíčko,ty mi tam musíme mít,jinak to není bramboračka.
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
25. 1. 2010 13:20
tipovala bych, že to jsou nočky
23. 1. 2010 13:41
Ivinko co jsou kudlásky?
23. 1. 2010 11:33
Libeček je opravdu nejlepší koření,také bych ho nacpala do všeho.Mám ho na zimu usušený i zmražený.Bramboračku máme také nejradši,ještě do ní musím přidávat kudlásky.
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 1. 2010 11:06
určitě chutná polévka, ale ten talíř je nádherný
23. 1. 2010 10:51
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 1. 2010 10:15
Libeček také miluji, dokonce kousek přidávám i do hrnce s bramborami, když je vařím, je super
3.bodík![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-p :-p](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
23. 1. 2010 09:43
(Radulinko - "uteklo" ti "b" v názvu
) To tady asi bude mezi polévkami, vzhledem k tomu ale, že Radulinka uznává a používá mé nejmilejší koření - libeček, který, jak tvrdí mužská část rodiny, bych nejradši nacpala i do švestkových knedlíků ![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
, tak ![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Maggi se mu nevyrovná, ale jako náhražka![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:-D :-D](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/24.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
![:yes: :yes:](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/28.png)
Maggi se mu nevyrovná, ale jako náhražka
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
![;-) ;-)](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/6.png)
23. 1. 2010 00:47
Nádhera!!! I u nás vede.
![:-K :-K](https://static.toprecepty.cz/design/img/illust/emoticons/24/27.png)
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 13 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 13 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 15 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 16 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Cukeťák II
kittygamer uvařila před 4 hodinami
Cuketové Míša řezy
zdenatumova@email.cz uvařila před 5 hodinami
Pasta s krevetami, česnekem a rajčaty
Mirkaduskova uvařila před 5 hodinami
Pečená rajčata ve vlastní šťávě
Mikik uvařila před 5 hodinami
Uzená kuřecí stehna na červené cibuli se žampiony
skopek uvařila před 6 hodinami
Sušenky z ovesných a pšeničných vloček
speedfilip uvařila před 7 hodinami
Gaspacho - vychlazená španělská polévka
mares-mikulas uvařil před 8 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Lunka uvařila před 9 hodinami
Rebarborový koláč s pudinkem
Czaryfuk uvařila před 9 hodinami
Lívance II.
kachlicka77 uvařila před 9 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domácí bramboračka nejlepší bramboračka bramborova polevka s houbami nejlepší houbové recepty bramboracka bramboračka recept recept bramboračka bramoračka bramboracka video bramboračka s kroupami houbova bramboracka nejlepší bramborová polévka kudlasky recepty s houbami recepty s houbama babiččina bramboračka s houbami recept výborná bramboračka bramoračka s houbami bramboračka se sušenými houbami recepty bramboracka
Suroviny: tuk, cibule, mouka hladká, vývar masový, houby sušené, celer, petržel, mrkev, kapusta, brambory, pepř mletý, sůl, kmín celý, majoránka, libeček, koření polévkové, nať petrželová, česnek
Bramboračka s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/D1gY
14 názorů