Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové řízky na šalvěji)

Celý recept

1

Energie2 256 kJ / 539 kcal
Bílkoviny6,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,45 g
Tuky30,31 g
– nasycené8,42 g
– nenasycené21,45 g
–– mononenasycené18,39 g
–– polynenasycené3,07 g
––– omega 30,07 g
Vláknina15,72 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy54,54 g
– cukry33,64 g
––– laktóza0,08 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané čerstvé šalvěje (nebo lžička sušené) Šalvěj čerstvá 15 g
4 4 vepřové řízky bez kostí Vepřová kýta
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 2 červené cibule pokrájené na kolečka Cibule červená čerstvá 138 g
1 lžíce 1 lžíce citrónové šťávy Šťáva z citrónu 15 ml
2 lžičky 2 lžičky moučkového cukru Cukr bílý 10 g
4 4 rajčata rozkrájená na čtvrtky Rajče červené čerstvé 240 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.