Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lehký maďarský guláš)

Celý recept

6 porcí

Energie2 827 kJ / 676 kcal
Bílkoviny108,64 g
– z toho živočišné bílkoviny105,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,64 g
Tuky16,45 g
– nasycené4,02 g
– nenasycené8,27 g
–– mononenasycené6,86 g
–– polynenasycené1,41 g
––– omega 30,05 g
Vláknina12,32 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy21,00 g
– cukry8,96 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového masa (kostek na guláš) Vepřová kýta 500 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
hladká mouka na zahuštění Mouka pšeničná hladká
1 1 paprika sladká Paprika červená sušená
1 1 bujón hovězí Bujón hovězí
zelená paprika Paprika zelená čerstvá
gulášové koření Koření Argentina
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.