Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Segedín po Vlčicku)

Celý recept

4

Energie9 832 kJ / 2 350 kcal
Bílkoviny116,03 g
– z toho živočišné bílkoviny104,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,28 g
Tuky181,04 g
– nasycené74,70 g
– nenasycené98,06 g
–– mononenasycené78,20 g
–– polynenasycené19,86 g
––– omega 32,07 g
Vláknina23,95 g
Cholesterol 430 mg
Sodík 9,16 g
Sůl22,70 g
Sacharidy56,41 g
– cukry28,94 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřového plecka Vepřová plec 500 g
150 g 150 g anglické slaniny Anglická slanina 150 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1/2 1/2 citronu Citrón čerstvý 45 g
250 g 250 g červené cibule Cibule červená čerstvá 250 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
mletý pepř podle chuti Pepř černý mletý
1 sklenice 1 sklenice (720 ml) kysaného zelí Zelí bílé kvašené 200 g
1 1 zakysaná smetana Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžičky 2 lžičky pálivé papriky Paprika pálivá 12 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce instantní jíšky Jíška máslová 22.5 ml
cukr podle chuti Cukr bílý
1 lžíce 1 lžíce polévkového koření Polévkové koření tekuté 15 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.