Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svíčková z jelena

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2009 10:29

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie3 306 kJ / 790 kcal
Bílkoviny112,93 g
Tuky19,08 g
Vláknina24,05 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 846 mg
Sůl1,99 g
Sacharidy30,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Maso společně z koř.zeleninou se nechává přes noc odležet proto,že zvěřinové maso má pachuť a takhle se pěkně zjemní chuť. Fotku k receptu zatím nemám, ale až budu opět vařit, přiložím. Dělala jsem tuhle svíčkovou poprvé a měla jsem z toho strach, ale moc se mi povedla, přítel říkal, že ji mám lepší, než naše známá :-) a právě tenhle recept mám od ní..

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

14. 9. 2017 20:27

Mám otázečku srnčí by být nemohlo ???

pitrsvavrus

16. 9. 2012 20:11

Jelen je sám o sobě vynikající a v kombinaci se svíčkovou je to neuvěřitelné jídlo :yes:

hafikov hafikov

24. 1. 2010 21:43

Tak to by mohlo být náramně dobré.Zvěřinu můžu:-D:-D:-D

prof.lub

28. 12. 2009 19:47

mám jen jelení plec,ale myslím si,že by šla také,i když mi radí spíš guláš,co vy na to?

Paprika Paprika

16. 8. 2009 17:17

:-p:-p svíčková je národní klasika a ze zvěřiny je to bomba. Jedla jsem ji ze srnčího, ze zajíce, ale z jelena ještě ne. Mňam dala bych si hned :yes::yes: +;-)

vybusna vybusna

16. 8. 2009 14:06

no prave preto sa pytam, lebo ty si ma naucila to s tym maslom a uz nerobim inak....

maris maris

16. 8. 2009 13:59

vybusna - jen jsem ho polila rozehřátým máslem a obložila kořením a zeleninou a nechala přes noc v ledničce. To jsem zapomněla napsat, že jsem ho předem nevařila, jak je uvedené v receptu. Měla jsem plec a asi jsem měla štěstí, že byla z mladého kusu, měkká byla celkem brzy. ;-):-)

vybusna vybusna

16. 8. 2009 13:50

maris aj si toho jelena nejako pacovala?

maris maris

16. 8. 2009 13:48

Tak jsem zkusila :-), hořčice jsem dala jen lžičku, ale podlila jsem červeným vínem, bylo to výborné. Není nad to, když je venku skoro 30° ve stínu, si dát svíčkovou se šesti :-D:-D:-)). Posílám bodík :-)

Jarca87 Jarca87

29. 1. 2009 11:11

Zkus tam dát tu hořčici a uvydíš

Jarca87 Jarca87

29. 1. 2009 11:10

Nee já to neberu jako kritiku maris;-),každý to má rád jinak:-O:-)

maris maris

29. 1. 2009 11:08

Do hamburské dávám, to máš pravdu, protože je vepřové maso míň výrazné,než zvěřina. Neber to, prosím, jako kritiku Tvého receptu, tak to není myšleno, určitě to je moc dobré:yes::yes::-)

Jarca87 Jarca87

29. 1. 2009 10:46

Jo a ta hořčice tomu dodá lepší chut...Když děláš hamburskou vepřovou kýtu taky tam nepřidáváš hořčici???:-S:-)

Jarca87 Jarca87

29. 1. 2009 10:44

Děkuji za upozornění;-),v obchodě se dá sehnat but kostky masa nebo rolka.

maris maris

29. 1. 2009 10:40

Jarčo, v surovinách Ti chybí maso. Jakou část jelena a kolik jsi použila ? Jinak - já už bych rozhodně nedala masox a hořčici, ale každý má jinou chuť.;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: svíčková ze zvěřiny recepty z jelena jelen recepty zvěřinová svíčková svíčková na smetaně z jelena jelení svíčková na smetaně svickova z jeleniho masa recept jelen recepty jelen jelen recept recept na jelena jelen na smetaně svíčková na smetaně ze zvěřiny recepty na jelena zvěřinová kuchařka zvěřinové recepty jelen svíčková zvěřina recept z jelena recepty zvěřina jelen

Suroviny: maso jelení, cibule, celer, mrkev, petržel, pepř, jalovec, bobkový list, koření nové koření, mouka, mléko, smetana, hořčice

TopRecepty.cz

Svíčková z jelena

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rkwE