Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy se sýrem Feta)

Celý recept

Energie1 348 kJ / 322 kcal
Bílkoviny0,37 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,37 g
Tuky33,02 g
– nasycené2,25 g
– nenasycené29,38 g
–– mononenasycené20,79 g
–– polynenasycené8,59 g
––– omega 32,71 g
Vláknina0,74 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,78 g
– cukry0,11 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4-5 4-5 menších červených řep Červená řepa čerstvá
1,5 - 2 lžíce 1,5 - 2 lžíce rýžového octa Ocet rýžový 26.25 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje (nejlépe olivového) Olej řepkový 33 ml
0,5 - 1 stroužek 0,5 - 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 5.25 g
sýr Feta Sýr feta

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.