Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Červené zelí vařené v uzeném vývaru)

Celý recept

Energie188 kJ / 45 kcal
Bílkoviny1,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky0,20 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,07 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 7 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,40 g
– cukry4,34 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Uzené kosti Kost vepřová
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
2 kuličky 2 kuličky jalovce Jalovec sušený
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
červené zelí v sáčku sáčku Zelí červené čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.