Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí maso se sýrem v římském hrnci)

Celý recept

Energie5 654 kJ / 1 351 kcal
Bílkoviny157,08 g
– z toho živočišné bílkoviny156,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,49 g
Tuky75,47 g
– nasycené32,25 g
– nenasycené40,98 g
–– mononenasycené32,24 g
–– polynenasycené8,74 g
––– omega 31,28 g
Vláknina2,10 g
Cholesterol 269 mg
Sodík 2,72 g
Sůl6,27 g
Sacharidy10,50 g
– cukry9,42 g
––– laktóza7,26 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 - 500 g 400 - 500 g kuřecích stehenních řízků nebo prsíček Kuřecí stehenní řízky 450 g
sůl Sůl mořská
kari koření Kari
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
30 g 30 g uzené slaniny Špek 30 g
60 g 60 g šunky Šunka vepřová vařená 60 g
1/2 1/2 malé cibule Cibule čerstvá 35 g
80 - 100 g 80 - 100 g taveného sýra Sýr tavený 90 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 52.5 ml
50 g 50 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
brambory (na 4 porce) Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.