Nutriční hodnoty (Bůčkové řízky)
Celý recept
Energie | 9 029 kJ / 2 158 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 171,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,50 g |
Tuky | 83,85 g |
– nasycené | 40,43 g |
– nenasycené | 33,96 g |
–– mononenasycené | 28,37 g |
–– polynenasycené | 5,59 g |
––– omega 3 | 0,72 g |
Vláknina | 7,00 g |
Cholesterol | 809 mg |
Sodík | 2,57 g |
Sůl | 5,73 g |
Sacharidy | 154,40 g |
– cukry | 20,70 g |
––– laktóza | 10,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřového plecka | Vepřová plec | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
1,5 dcl 1,5 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 150 ml |
150 g 150 g ementálu nebo goudy | Ementál | 150 g |
100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 22.5 ml |
100 g 100 g strouhanky | Strouhanka pšeničná | 100 g |
olej na smažení | Olej řepkový |