Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Katovy bůčkové špalky)

Celý recept

Energie7 305 kJ / 1 746 kcal
Bílkoviny76,52 g
– z toho živočišné bílkoviny72,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,02 g
Tuky148,98 g
– nasycené38,79 g
– nenasycené78,48 g
–– mononenasycené63,91 g
–– polynenasycené14,57 g
––– omega 30,65 g
Vláknina10,32 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 321 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy22,70 g
– cukry9,48 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cca 500 g 500 g pěkného, prorostlého bůčku Vepřový bok 500 g
200 200 g žampionů pokrájených na plátky Žampion čerstvý
3 lžíce 3 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 45 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
2 lžičky 2 lžičky sladké papriky Paprika červená sušená 2 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
pepř podle potřeby Pepř černý
chilli koření podle toho,jak každý snese Chilli paprička mletá
lžička lžička hladké mouky na zahuštění Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.