Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paštika z krůtích jater s brusinkami)

Celý recept

Energie17 852 kJ / 4 267 kcal
Bílkoviny216,92 g
– z toho živočišné bílkoviny215,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,17 g
Tuky322,25 g
– nasycené104,28 g
– nenasycené164,68 g
–– mononenasycené134,43 g
–– polynenasycené30,25 g
––– omega 31,18 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 2,87 g
Sodík 2,50 g
Sůl5,80 g
Sacharidy42,28 g
– cukry29,33 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g krůtích jater Játra krůtí 500 g
750 g 750 g bůčku Vepřový bok 750 g
100 ml 100 ml červeného portského vína Víno portské 100 ml
4 lžíce 4 lžíce brandy Brandy 60 ml
10 dkg 10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 100 g
50 g 50 g sušených brusinek Brusinky sušené 50 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek
2 2 menší zapékací misky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.