Nutriční hodnoty (Paštika z krůtích jater s brusinkami)
Celý recept
Energie | 17 852 kJ / 4 267 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 216,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 215,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,17 g |
Tuky | 322,25 g |
– nasycené | 104,28 g |
– nenasycené | 164,68 g |
–– mononenasycené | 134,43 g |
–– polynenasycené | 30,25 g |
––– omega 3 | 1,18 g |
Vláknina | 10,80 g |
Cholesterol | 2,87 g |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 5,80 g |
Sacharidy | 42,28 g |
– cukry | 29,33 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
750 g 750 g bůčku | Vepřový bok | 750 g |
100 ml 100 ml červeného portského vína | Víno portské | 100 ml |
4 lžíce 4 lžíce brandy | Brandy | 60 ml |
10 dkg 10 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
50 g 50 g sušených brusinek | Brusinky sušené | 50 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
2 2 menší zapékací misky |