Nutriční hodnoty (Rybí filé po Japonsku)
Celý recept
Energie | 604 kJ / 144 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,66 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,66 g |
Tuky | 0,26 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,04 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5,31 g |
Sůl | 12,60 g |
Sacharidy | 28,50 g |
– cukry | 15,42 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3-4 porce 3-4 porce rybího filé | Treska filet | |
6 lžic 6 lžic sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 90 ml |
3 lžičky 3 lžičky cukru | Cukr bílý | 15 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |