Nutriční hodnoty (Španělské rizoto)
Celý recept
3
Energie | 6 961 kJ / 1 664 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 144,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
Tuky | 20,15 g |
– nasycené | 9,95 g |
– nenasycené | 9,10 g |
–– mononenasycené | 3,91 g |
–– polynenasycené | 5,19 g |
––– omega 3 | 0,81 g |
Vláknina | 11,75 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 1,96 g |
Sůl | 4,64 g |
Sacharidy | 220,00 g |
– cukry | 15,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g mraženého hrášku | Hrášek zelený mražený | 100 g |
rajče | Rajče červené čerstvé | |
cibule | Cibule čerstvá | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
400 g 400 g kuřecí prsíčka | Kuře prso | 400 g |
200 g 200 g klobásy (jakákoliv, já používám moravskou) | Klobása | 200 g |
9 9 loupaných garnátů | Krevety loupané | |
250 g 250 g rýže | Rýže bílá | 250 g |
1/2 1/2 vývaru (slepičí) | Vývar hovězí | |
šafrán | Šafrán sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olivový olej | Olej olivový | |
pažitka nebo zelená cibulka na ozdobení | Pažitka čerstvá |