Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Španělské rizoto)

Celý recept

3

Energie6 961 kJ / 1 664 kcal
Bílkoviny144,70 g
– z toho živočišné bílkoviny121,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,50 g
Tuky20,15 g
– nasycené9,95 g
– nenasycené9,10 g
–– mononenasycené3,91 g
–– polynenasycené5,19 g
––– omega 30,81 g
Vláknina11,75 g
Cholesterol 360 mg
Sodík 1,96 g
Sůl4,64 g
Sacharidy220,00 g
– cukry15,20 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g mraženého hrášku Hrášek zelený mražený 100 g
rajče Rajče červené čerstvé
cibule Cibule čerstvá
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
400 g 400 g kuřecí prsíčka Kuře prso 400 g
200 g 200 g klobásy (jakákoliv, já používám moravskou) Klobása 200 g
9 9 loupaných garnátů Krevety loupané
250 g 250 g rýže Rýže bílá 250 g
1/2 1/2 vývaru (slepičí) Vývar hovězí
šafrán Šafrán sušený
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
olivový olej Olej olivový
pažitka nebo zelená cibulka na ozdobení Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.