Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomalu pečená srnčí pochoutka

Hodnocení receptu je 4,8 (15×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

17. 10. 2010 20:36

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 671 kJ / 1 355 kcal
Bílkoviny205,90 g
Tuky6,94 g
Vláknina19,14 g
Cholesterol 470 mg
Sodík 885 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy47,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: Apetitonline - mírně upravený

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 9. 2011 10:42

Z náhodných taková pochutina na mě koukla:-OVypadá to moc dobře:-p+10:yes:

conkverka

26. 8. 2011 15:52

Dneska jsem udelala,sice v tom silenem horku to byl pozitek,:-D,ale vysledek stoji za to..moooc dobre:yes:

pral2nka

4. 12. 2010 15:18

Tak tedy musím říci,že to nemá chybu!!Miluju zvěřinu s vínem,ale bála jsem se,že mi to synovénebudou jíst :-)Opakbyl pravdou!!Děkuji za skvělý recept a přidávám bodík!!

Ivana79 Ivana79

18. 10. 2010 14:27

Aj mne sa recept moc páči,vyzerá to skvostne:yes:Ale vzhľadom na moje možnosti,asi tiež s tým hovädzím:-/

Klariska Klariska

18. 10. 2010 14:06

Opravdu pěkný, nápaditý recept a hezké foto, určitě by mi chutnalo i takhle upravené hovězí :yes::-K.

Simona Skolakova Simona Skolakova

18. 10. 2010 09:49

Škoda,že srnčí maso je dost málo k sehnání.;-)recept je pěkný;-)

pipre pipre

17. 10. 2010 22:10

Hm, to vypadá moc chutně a fotky jsou krásné:yes:+4

Patricie

17. 10. 2010 21:56

:-O:-ONádherný recept, krásné fotky.:yes::yes::yes:+

maris maris

17. 10. 2010 21:06

Díky:-)

jahoda jahoda

17. 10. 2010 21:00

Maris, asi jak která trouba, já pekla 180st., ale horkovzduch.
On ten název je spíš proto, že se peče celkově 1 1/2 hod. a bylo to pěkně měkoučké..., jinak peču hodinu.:-)
Možná je to trochu zavádějící, ale každý stejně upeče podle svého.

Pajaska Pajaska

17. 10. 2010 20:54

Zvěřina,to je delikatesa sama o sobě.Takováto příprava je něco extra.Dělala jsem takto daňka a opravdu lahůdka.:-p:yes::yes:

maris maris

17. 10. 2010 20:50

Jahůdko, krásný recept, podle naší chuti:-p. Jen mi ale nepřipadá, že pečení na 200° je pomalé. Nemá tam být míň ?:-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: srnčí maso pečené v troubě srnci zebra pecena srnci zebra srnci zebra - recepty recepty na srnčí maso pečené recept na pečená srnčí žebra pečené srnčí maso srnčí žebra pečená pečená srnčí kýta srnčí kýta pečená pečené srnčí maso recepty srnčí maso pečené pečená zvěřina srnčí žebra recepty srnčí žebra recept srnčí maso recepty pečené srnčí žebra pečeny danek recept na srnčí žebra srnčí žebra pečené

Suroviny: maso srnčí, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, víno červené, vývar, povidla švestková, sůl, pepř, tymián, bobkový list, mouka, máslo, olej

TopRecepty.cz

Pomalu pečená srnčí pochoutka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Y5D9