Nutriční hodnoty (Ostružinový tvarohový dort)
Celý recept
Energie | 80 kJ / 19 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,48 g |
Sacharidy | 4,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Na korpus: 100 g změklé Hery | Margarín | |
30 g g moučkového cukru | Cukr bílý | |
1 vanilínový cukr | Cukr vanilkový | |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
4 vejce (žloutky, 4 bílky) | Vejce slepičí | |
90 g g cukru | Cukr bílý | |
150 g mletého máku | Mák modrý mletý | |
70 g g nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
Na náplň: 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | |
100 g g moučkového cukru | Cukr bílý | |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 vanilínový cukr | Cukr vanilkový | |
500ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1,5 1,5 želatinového ztužovače Dr.Oetker | Ztužovač želatinový | |
150 ml ml vlažné vody | Voda | |
Na polevu: 300 g čerstvých ostružin (nebo mražených ostružin) | Ostružiny čerstvé | |
50 g g moučkového cukru | Cukr bílý | |
1/2 1/2 želatinového ztužovače Dr.Oetker | Ztužovač želatinový | |
50 ml ml vlažné vody | Voda |