Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ostružinový tvarohový dort)

Celý recept

Energie80 kJ / 19 kcal
Bílkoviny0,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 60 mg
Sůl0,48 g
Sacharidy4,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
Na korpus: 100 g změklé Hery Margarín
30 g g moučkového cukru Cukr bílý
1 vanilínový cukr Cukr vanilkový
špetka špetka soli Sůl mořská
4 vejce (žloutky, 4 bílky) Vejce slepičí
90 g g cukru Cukr bílý
150 g mletého máku Mák modrý mletý
70 g g nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
Na náplň: 250 g měkkého tvarohu Tvaroh polotučný
100 g g moučkového cukru Cukr bílý
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 vanilínový cukr Cukr vanilkový
500ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1,5 1,5 želatinového ztužovače Dr.Oetker Ztužovač želatinový
150 ml ml vlažné vody Voda
Na polevu: 300 g čerstvých ostružin (nebo mražených ostružin) Ostružiny čerstvé
50 g g moučkového cukru Cukr bílý
1/2 1/2 želatinového ztužovače Dr.Oetker Ztužovač želatinový
50 ml ml vlažné vody Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.