Nutriční hodnoty (Tvarohové noky v rajčatové omáčce)
Celý recept
Energie | 6 013 kJ / 1 437 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,11 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,01 g |
Tuky | 65,50 g |
– nasycené | 22,09 g |
– nenasycené | 35,15 g |
–– mononenasycené | 27,08 g |
–– polynenasycené | 8,07 g |
––– omega 3 | 1,99 g |
Vláknina | 14,33 g |
Cholesterol | 616 mg |
Sodík | 723 mg |
Sůl | 1,57 g |
Sacharidy | 123,60 g |
– cukry | 33,19 g |
––– laktóza | 19,95 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
5 lžic 5 lžic solamylu | Bramborový škrob | 75 g |
1 lžíce 1 lžíce dětské krupice | Krupice pšeničná jemná | 15 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
pepř černý | Pepř černý | |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 větší rajský protlak | Protlak rajčatový | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 svazek 1 svazek čerstvé bazalky (anebo 1 lžíci sušené) | Bazalka čerstvá | |
2 lžíce 2 lžíce strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 30 g |