Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vorařský guláš z Povltaví)

Celý recept

Energie5 950 kJ / 1 422 kcal
Bílkoviny99,01 g
– z toho živočišné bílkoviny89,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,51 g
Tuky82,31 g
– nasycené21,97 g
– nenasycené43,67 g
–– mononenasycené35,06 g
–– polynenasycené8,61 g
––– omega 30,38 g
Vláknina20,28 g
Cholesterol 233 mg
Sodík 359 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy64,90 g
– cukry10,89 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hovězího předního masa Hovězí plec 250 g
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
250 g 250 g vepřového bůčku Vepřový bok 250 g
olej podle potřeby Olej řepkový
1-2 lžíce 1-2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 15 g
1 lžička 1 lžička kmínu Kmín 5 g
černý pepř Pepř černý
2-3 2-3 brambory podle velikosti Brambor zimní 125 g
3 3 chilli papričky Chilli paprička čerstvá
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
sůl Sůl mořská
jarní cibulka na posypání guláše Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.