Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové ocásky na česneku a bílém víně)

Celý recept

4

Energie1 791 kJ / 428 kcal
Bílkoviny10,07 g
– z toho živočišné bílkoviny4,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,40 g
Tuky5,45 g
– nasycené3,43 g
– nenasycené2,03 g
–– mononenasycené0,47 g
–– polynenasycené1,56 g
––– omega 30,23 g
Vláknina11,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy36,23 g
– cukry3,10 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vepřové ocásky Vepřový ocásek
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
300 ml 300 ml bílého vína Víno bílé suché 300 ml
700 ml 700 ml silného vývaru Vývar hovězí 700 ml
čerstvý rozmarýn nebo naložený rozmarýn Rozmarýn čerstvý
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.