Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový dortík)

Celý recept

Energie3 557 kJ / 850 kcal
Bílkoviny30,79 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,75 g
Tuky26,00 g
– nasycené6,52 g
– nenasycené12,00 g
–– mononenasycené8,54 g
–– polynenasycené3,46 g
––– omega 30,33 g
Vláknina23,70 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 328 mg
Sůl0,63 g
Sacharidy111,40 g
– cukry96,50 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
asi 6 6 jablek Jablko čerstvé 900 g
ořechy Vlašské ořechy
rozinky Rozinky
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.