Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso s kapustou a rýží)

Celý recept

Energie8 736 kJ / 2 088 kcal
Bílkoviny146,39 g
– z toho živočišné bílkoviny126,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,80 g
Tuky103,52 g
– nasycené25,78 g
– nenasycené63,62 g
–– mononenasycené49,34 g
–– polynenasycené14,28 g
––– omega 32,93 g
Vláknina29,20 g
Cholesterol 1,12 g
Sodík 1,18 g
Sůl2,36 g
Sacharidy133,13 g
– cukry22,70 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého vepřového masa nebo mix vepřové s hovězím Vepřová plec 500 g
30 g 30 g uzené slaniny Špek 30 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
150 g 150 g cibule Cibule čerstvá 150 g
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
1/2 palice 1/2 palice česneku Česnek čerstvý 45 g
400 g 400 g kapusty Kapusta hlávková čerstvá 400 g
100 g 100 g nevařené rýže Rýže bílá 100 g
3 3 vejce (pokud budeme zapékat) Vejce slepičí 210 g
nastrouhaný sýr na povrch Sýr kravský tvrdý 30%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.