Suroviny pro 3 porce
3porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 004 kJ / 718 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,48 g |
Tuky | 32,31 g |
Vláknina | 13,12 g |
Cholesterol | 144 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 36,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 31. 1. 2018 21:30
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové nudličky s paprikami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/AzEj
Nejnovější recepty
Kuřecí prsní maso zapečené s bramborami
Přidáno před 2 hodinami
Kuřecí stehna na pivě s žampionovým bulgurem
Přidáno před 19 hodinami
Podzimní salát z kapustiček s hruškou a jablkem
Přidáno před 20 hodinami
Rizoto z kachního výpeku (zero waste)
Přidáno před 21 hodinami
Podzimní řezy
Přidáno před 21 hodinami
Černá čočka beluga, slanina, volská oka a kysané zelí (pro diabetiky)
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Halušky se zelím: Základem je výběr správných brambor i mouky a jejich poměr, dušené zelí dodá nový rozměr chuti
Kečupy Heinz dostanou nový design: Jeden trik zabrání restauratérům doplňovat původní obal levnějším výrobkem
Retro okénko: Pochoutky s vystřihovacími panenkami Dana, Jana a Lena stávaly 3,90 Kčs a dělaly se ve třech příchutích
Pivní vrabci: Obměna klasiky překvapí výraznou šťavnatostí. Měkké masíčko chutná s tradičním knedlíkem a zelím
Škvarky z bedel připravíte za chvilku: Milovníci hub ocení aroma i chuť, nadšení budou i příznivci originálu ze sádla
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Houbová polévka s pohankou
JardaH21 před 10 minutami
Nadýchaný hrnečkový perník
f-kikinka před 42 minutami
Moje vaječná pomazánka
Sima1996 před 1 hodinou
Omáčka z klouzků
kimlo před 3 hodinami
Bílá zelná polévka kudlanka
juannita před 3 hodinami
Houbové topinky
Slavista62 před 4 hodinami
Ovesné lívanečky
Kattyy před 5 hodinami
Gratinované mangoldové řapíky
Tonja před 13 hodinami
Pstruh pečený v troubě
PodavkaJ před 13 hodinami
Vepřová panenka se smetanovým přelivem
Lisa444 před 16 hodinami
Komentáře (5)