Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová česnečka (knoblauchsuppe))

Celý recept

4

Energie3 487 kJ / 833 kcal
Bílkoviny22,11 g
– z toho živočišné bílkoviny17,41 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,70 g
Tuky60,56 g
– nasycené38,84 g
– nenasycené18,64 g
–– mononenasycené15,49 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 30,52 g
Vláknina6,31 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,77 g
Sacharidy49,01 g
– cukry20,89 g
––– laktóza19,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l vody Voda 1500 ml
2-3 kostky 2-3 kostky bujonu Bujón hovězí 25 g
1/2 paličky 1/2 paličky česneku Česnek čerstvý 40 g
1/2 l 1/2 l smetany (10%) Smetana kravská sladká 12% 500 ml
1/2 1/2 - 3/4 starší bílé bagety (nastrouhané) Bageta pšeničná
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 PL 2 PL hadké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
trochu trochu hl. mouky na jíšku (může se stát, že nebude potřeba, záleží na množství bagety) Mouka pšeničná hladká
máslo Máslo kravské
na ozdobení opečenou slaninu či krutony Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.