Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Levný salát s rybou)

Celý recept

4

Energie8 163 kJ / 1 951 kcal
Bílkoviny53,46 g
– z toho živočišné bílkoviny30,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,46 g
Tuky112,84 g
– nasycené13,01 g
– nenasycené98,86 g
–– mononenasycené67,86 g
–– polynenasycené31,01 g
––– omega 30,55 g
Vláknina42,40 g
Cholesterol 113 mg
Sodík 2,77 g
Sůl6,50 g
Sacharidy161,60 g
– cukry67,40 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg červené řepy Červená řepa čerstvá 500 g
0,5 kg 0,5 kg mrkve Mrkev čerstvá 500 g
0,5 kg 0,5 kg brambor Brambor zimní 500 g
2 2 středně velké cibule Cibule čerstvá 140 g
0,25 kg 0,25 kg Matjesy v oleji Matjesy v oleji 250 g
trocha trocha oleje Olej řepkový
sůl Sůl mořská
majonéza Majonéza

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.