Nutriční hodnoty (Vepřová kýta v rajské marinádě)
Celý recept
Energie | 5 012 kJ / 1 198 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 126,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,39 g |
Tuky | 69,43 g |
– nasycené | 8,06 g |
– nenasycené | 54,34 g |
–– mononenasycené | 39,66 g |
–– polynenasycené | 14,68 g |
––– omega 3 | 4,16 g |
Vláknina | 4,44 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 337 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 13,80 g |
– cukry | 6,05 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g vepřové kýty | Vepřová kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 malá lžička polévkového koření Vegeta speciál | Polévkové koření tekuté | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
75 g 75 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 75 g |
50 g 50 g oleje | Olej řepkový | 50 ml |
šlehačka | Šlehačka 35% | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
petrželka | Petržel nať čerstvá |