Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svíčková s mletým masem)

Celý recept

4 porce

Energie5 196 kJ / 1 242 kcal
Bílkoviny122,07 g
– z toho živočišné bílkoviny105,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,47 g
Tuky45,16 g
– nasycené20,48 g
– nenasycené19,41 g
–– mononenasycené14,45 g
–– polynenasycené4,96 g
––– omega 30,57 g
Vláknina27,63 g
Cholesterol 472 mg
Sodík 1,35 g
Sůl3,18 g
Sacharidy72,99 g
– cukry17,87 g
––– laktóza7,60 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého hovězího masa Hovězí ořez 500 g
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
olej Olej řepkový
6 6 mrkví karotky středně velké Mrkev čerstvá
2 2 větší petržele Petržel kořenová čerstvá
1 1 střední plátek celeru (cca 80 g) Celer bulva čerstvá 540 g
sůl Sůl mořská
1 špetka 1 špetka pepře mletého Pepř černý mletý
3 ks 3 ks bobkového listu Bobkový list sušený
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého nového koření Nové koření mleté 2.5 g
1 špetka 1 špetka tymiánu Tymián sušený
1 lžíce 1 lžíce plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 15 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
citronová šťáva Šťáva z citrónu

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.