Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Roládková pletýnka s jablkovo - ořechovou náplní)

Celý recept

Energie22 108 kJ / 5 284 kcal
Bílkoviny104,01 g
– z toho živočišné bílkoviny16,91 g
– z toho rostlinné bílkoviny87,10 g
Tuky276,42 g
– nasycené96,92 g
– nenasycené152,49 g
–– mononenasycené55,23 g
–– polynenasycené97,26 g
––– omega 315,66 g
Vláknina42,25 g
Cholesterol 823 mg
Sodík 160 mg
Sůl0,32 g
Sacharidy573,94 g
– cukry188,35 g
––– laktóza13,45 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1,5 pl 1,5 pl cukru Cukr bílý 37.5 g
1/4 l 1/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
150 g 150 g másla (Hery) Máslo kravské 150 g
20 g 20 g kvasnic Droždí pekařské lisované 20 g
citronová kůra Citronová kúra čerstvá
špetka špetka soli Sůl mořská
3-4 3-4 jablka Jablko čerstvé 525 g
200 g 200 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 200 g
3 pl 3 pl cukru Cukr bílý 75 g
vejce na potření Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.