Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z oranžové tykve)

Celý recept

Energie2 289 kJ / 547 kcal
Bílkoviny20,35 g
– z toho živočišné bílkoviny9,47 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,88 g
Tuky20,56 g
– nasycené12,40 g
– nenasycené7,50 g
–– mononenasycené4,59 g
–– polynenasycené2,91 g
––– omega 30,43 g
Vláknina28,60 g
Cholesterol 36 mg
Sodík 99 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy64,73 g
– cukry10,80 g
––– laktóza3,80 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 oranžové dýně Dýně čerstvá
1 l 1 l vývaru Vývar hovězí 1000 ml
1 lžíce 1 lžíce kari Kari 15 g
olej Olej řepkový
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 strtroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
malá chilli paprička Chilli paprička čerstvá
čerstvý zázvor Zázvor čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 dcl 1 dcl sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.