Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s fazolemi)

Celý recept

4 porce

Energie2 567 kJ / 613 kcal
Bílkoviny18,33 g
– z toho živočišné bílkoviny6,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,66 g
Tuky22,04 g
– nasycené12,82 g
– nenasycené8,88 g
–– mononenasycené1,99 g
–– polynenasycené6,89 g
––– omega 30,36 g
Vláknina19,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 196 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy77,83 g
– cukry27,80 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g dýně hokaido (nebo dužiny máslové, muškátové) Dýně Hokkaidó čerstvá 300 g
1 1 konzerva červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
kousek kousek celeru (nebo petržele) Celer bulva čerstvá
2 lžíce 2 lžíce sterilovaných kukuřičných zrn Kukuřice sterilovaná 30 g
1 1 čerstvá paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 lžička 1 lžička mleté sladké papriky Paprika červená sušená 1 g
1 špetka 1 špetka drceného kmínu Kmín mletý
máslo Máslo kravské
2 lžíce 2 lžíce máslové jíšky Jíška máslová 30 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
1 l 1 l vývaru (nebo vody) Vývar masový 1000 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.