Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty („Kytičkové “ jablečné řezy)

Celý recept

Energie16 404 kJ / 3 921 kcal
Bílkoviny56,58 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,58 g
Tuky10,63 g
– nasycené2,99 g
– nenasycené4,94 g
–– mononenasycené0,70 g
–– polynenasycené4,24 g
––– omega 30,40 g
Vláknina55,44 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 187 mg
Sůl0,96 g
Sacharidy872,00 g
– cukry375,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 1 Hera Margarín
3 lžíce 3 lžíce cukru krystal Cukr bílý 45 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
trochu trochu mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
1,5 kg 1,5 kg jablek (podle velikosti) – můžete i méně) Jablko čerstvé 1500 g
12 lžic 12 lžic cukru krystal Cukr bílý 180 g
3 balíčky 3 balíčky vanilkového pudinku Puding v prášku 144 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.