Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kefírová rychlovka

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

Cikitaka Cikitaka

Snadný

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 20 min

50 min (30 min příprava + 20 min tepelná úprava)

Během chvíle velmi snadno připravíme tento skvělý moučník z kefíru a kakaa. Všechny suroviny na těsto jen smícháme a upečeme. Buchtu podáváme potřenou krémem ze zakysané smetany a čokolády.

Suroviny pro 10 porcí

10porcí

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 035 kJ /
4 071 kcal
Bílkoviny65,38 g
Tuky184,81 g
Vláknina19,00 g
Cholesterol 441 mg
Sodík 4,50 g
Sůl0,86 g
Sacharidy527,15 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Troubu včas rozpálíme na 160 °C. Plech vymažeme tukem a vysypeme hrubou moukou. Krok 2: Všechny suroviny na těsto smícháme pomocí metličky. Pečeme asi 20 minut. Krok 3: Mezitím rozpustíme čokoládu a poté ji vychladlou vmícháme do zakysané smetany. Krok 4: Po vychladnutí navrch naneseme krém.

TIP: Další recepty s použitím kefíru

Zveřejněno 3. 5. 2024

Poznámka autorky Cikitaka

Je to rychlé, jednoduché a nedá se na tom nic pokazit.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kefírová rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY7k7

Další recepty

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kefírová rychlovka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lY7k7

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
kefír, vejce, olej, cukr moučkový, soda jedlá, kakao, mouka hladká, smetana zakysaná, čokoláda na vaření, tuk, mouka hrubá

Přidat fotografie receptu