Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játra na cibulce)

Celý recept

3

Energie3 653 kJ / 873 kcal
Bílkoviny100,92 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,92 g
Tuky30,67 g
– nasycené3,45 g
– nenasycené20,56 g
–– mononenasycené14,01 g
–– polynenasycené6,55 g
––– omega 31,45 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 507 mg
Sůl1,50 g
Sacharidy44,70 g
– cukry16,80 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,5 kg 0,5 kg vepřových jater Játra vepřová 500 g
4 4 velké cibule Cibule čerstvá 280 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje Olej řepkový 16.5 ml
kečup Kečup sladký
sójová omáčka Sójová omáčka Tamari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.