Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová krkovice na víně, zázvoru a česneku)

Celý recept

Energie11 099 kJ / 2 653 kcal
Bílkoviny187,14 g
– z toho živočišné bílkoviny179,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,04 g
Tuky174,25 g
– nasycené30,59 g
– nenasycené115,34 g
–– mononenasycené84,35 g
–– polynenasycené30,99 g
––– omega 36,94 g
Vláknina26,92 g
Cholesterol 432 mg
Sodík 539 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy54,30 g
– cukry16,56 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g vepřové krkovice (bez kosti, vcelku) Vepřová krkovice 900 g
150 ml 150 ml červeného vína (použila jsem suché) Víno červené suché 150 ml
2 lžíce 2 lžíce mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 30 g
2 lžíce 2 lžíce granulovaného česneku Česnek sušený 30 g
1 lžíce 1 lžíce sladké mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
6 lžic 6 lžic oleje Olej řepkový 66 ml
1 1 slabší lžička soli Sůl mořská
1 lžíci 1 lžíci oleje Olej řepkový 11 ml
2 2 cibule (větší, nakrájené nadrobno) Cibule čerstvá 140 g
4 stroužky 4 stroužky česneku (větší stroužky, nakrájené na tenké plátky) Česnek čerstvý 28 g
vývar (nebo voda na podlévání) Vývar masový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.