Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Aténská jehla)

Celý recept

Energie5 591 kJ / 1 336 kcal
Bílkoviny90,20 g
– z toho živočišné bílkoviny87,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,70 g
Tuky98,29 g
– nasycené44,68 g
– nenasycené49,30 g
–– mononenasycené41,59 g
–– polynenasycené7,71 g
––– omega 30,14 g
Vláknina9,83 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,84 g
Sůl4,40 g
Sacharidy17,80 g
– cukry6,84 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g libového masa (dle chuti) Vepřová kýta 400 g
100 g 100 g špeku nebo anglická slanina Špek 100 g
1 lžíce 1 lžíce gyros koření Provensálské koření 15 g
2 2 papriky Paprika bílá čerstvá
6 6 cherry rajčátek (mohou být i normální) Rajčata cherry 180 g
6 6 žampiónů Žampion čerstvý
4 4 lahůdkové cibule Cibulka jarní nať čerstvá
hladká mouka (trochu) Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.