Nutriční hodnoty (Margot koláč s jablky)
Celý recept
1 plech
Energie | 16 494 kJ / 3 942 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 64,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 25,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,70 g |
Tuky | 148,66 g |
– nasycené | 15,73 g |
– nenasycené | 121,69 g |
–– mononenasycené | 85,77 g |
–– polynenasycené | 35,92 g |
––– omega 3 | 10,41 g |
Vláknina | 19,05 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 436 mg |
Sůl | 1,63 g |
Sacharidy | 577,00 g |
– cukry | 297,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
1 hrnek 1 hrnek mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 1/2 čokolády Margot | Čokoládová tyčinka | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořicový cukr | Cukr skořicový |