Nutriční hodnoty (Zeleninová směs s kuřecím masem)
Celý recept
Energie | 11 091 kJ / 2 651 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,75 g |
Tuky | 65,90 g |
– nasycené | 19,54 g |
– nenasycené | 41,61 g |
–– mononenasycené | 31,39 g |
–– polynenasycené | 10,23 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 359 mg |
Sůl | 0,95 g |
Sacharidy | 419,50 g |
– cukry | 35,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
½ pórku | Pórek čerstvý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
2 stonky 2 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
150 ml 150 ml rajské šťávy | ||
1 balíček 1 balíček zmraženého hrášku | Hrášek zelený | |
1 balíček 1 balíček zmražených zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
300 g 300 g podušených kuřecích paliček | Paličky kuřecí | 300 g |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
balsamico | Ocet balsamikový bílý | |
vývar | Vývar hovězí | |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
500 g 500 g uvařené rýže | Rýže bílá | 500 g |