Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové maso v kedlubnách)

Celý recept

4

Energie3 903 kJ / 933 kcal
Bílkoviny134,92 g
– z toho živočišné bílkoviny127,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,56 g
Tuky21,56 g
– nasycené5,93 g
– nenasycené10,66 g
–– mononenasycené8,38 g
–– polynenasycené2,29 g
––– omega 30,06 g
Vláknina10,85 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 731 mg
Sůl1,87 g
Sacharidy44,36 g
– cukry39,44 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g vepřového masa (já dala vykostěné koleno) Vepřová kýta 600 g
2 2 větší kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
trochu trochu pórku Pórek čerstvý
1 kostička 1 kostička masoxu Bujón hovězí 10 g
2 kousky 2 kousky másla(nebo olej)
kmín Kmín
pepř Pepř černý
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.