Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s rebarborou a nektarinkami)

Celý recept

Energie19 920 kJ / 4 761 kcal
Bílkoviny96,99 g
– z toho živočišné bílkoviny66,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,63 g
Tuky227,78 g
– nasycené64,98 g
– nenasycené142,41 g
–– mononenasycené100,86 g
–– polynenasycené41,55 g
––– omega 32,91 g
Vláknina24,57 g
Cholesterol 1,89 g
Sodík 1,23 g
Sůl3,38 g
Sacharidy568,49 g
– cukry320,86 g
––– laktóza7,60 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g rebarbory Rebarbora čerstvá 500 g
700 g 700 g (cca 12 kusů)
250 g 250 g tuku Margarín 250 g
7 7 vajec Vejce slepičí 490 g
300 g 300 g ovocného cukru (fruktóza) Fruktóza 300 g
30 g 30 g umělého sladidla (nebo 350 g cukru krupice) E951 - Aspartam
6 6 mletých hřebíčků Hřebíček
250 g 250 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 250 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
60 g 60 g Solamylu Bramborový škrob 60 g
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
kůra z 1/2 citronu Citronová kúra čerstvá
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 malého citronu Citrón čerstvý 45 g
tuk (na vymazání plechu) Margarín
kokos nebo mouka (na vysypání plechu) Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.