Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carpaccio z okurek)

Celý recept

3

Energie1 927 kJ / 461 kcal
Bílkoviny27,54 g
– z toho živočišné bílkoviny26,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky31,56 g
– nasycené19,68 g
– nenasycené10,63 g
–– mononenasycené9,50 g
–– polynenasycené1,13 g
––– omega 30,20 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 114 mg
Sodík 1,06 g
Sůl2,65 g
Sacharidy16,40 g
– cukry12,48 g
––– laktóza12,20 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 salátová okurka Okurka salátová čerstvá
150 g 150 g zakysané smetany nebo bílého jogurtu Smetana kravská zakysaná 12% 150 ml
2 stroužky 2 stroužky česneku - dle chuti Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
100 g 100 g bílého sýru nebo balkánský... Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
snítka snítka kopru Kopr nať čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.