Nutriční hodnoty (Carpaccio z okurek)
Celý recept
3
Energie | 1 927 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 31,56 g |
– nasycené | 19,68 g |
– nenasycené | 10,63 g |
–– mononenasycené | 9,50 g |
–– polynenasycené | 1,13 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 114 mg |
Sodík | 1,06 g |
Sůl | 2,65 g |
Sacharidy | 16,40 g |
– cukry | 12,48 g |
––– laktóza | 12,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 salátová okurka | Okurka salátová čerstvá | |
150 g 150 g zakysané smetany nebo bílého jogurtu | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku - dle chuti | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
100 g 100 g bílého sýru nebo balkánský... | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
snítka snítka kopru | Kopr nať čerstvý |