Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené hovězí na způsob soljanky)

Celý recept

Energie300 kJ / 72 kcal
Bílkoviny3,30 g
– z toho živočišné bílkoviny2,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,30 g
Tuky2,60 g
– nasycené1,46 g
– nenasycené1,10 g
–– mononenasycené0,35 g
–– polynenasycené0,75 g
––– omega 30,10 g
Vláknina1,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy8,00 g
– cukry6,00 g
––– laktóza0,00 g

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hovězího masa, nejlépe krku, ale může být i kližka
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
1 1 malý rajčatový protlak v plechovce Protlak rajčatový
1 1 a 1/2 dl červeného suchého vína Víno červené suché
3 dl 3 dl vývaru nebo vody Vývar hovězí 300 ml
2 2 středně velké kyselé okurky Okurka polní zavařená
olej Olej řepkový
sůl, pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.